Hronika
11.09.2020. 14:16
Tamara Marković Subota

Istraga protiv Tamare Zvicer

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Crnogorsko Državno tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv Tamare Zvicer, supruge vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, zbog sumnje da je lažno optužila Jovana Vukotića, šefa suprotstavljenog škaljarskog klana, da je pucao na nju.
Jovica Vukotić je iz podgoričkog Spuža pušten na slobodu 28. jula nakon što je protiv njega obustavljena istraga zbog sumnje da je pokušao ubistvo „kavčana“ Vojina Stupara i Miloša Radonjića. Istraga je obustavljena nakon što su i Stupar i Radonjić svedočili da ne znaju ko je kritičnog 27. marta 2016. pucao u njihov automobil. Vukotić se tako našao na slobodi, ali sa još jednom krivičnom prijavom, i to onom kojom se teretio da je 23. maja iste godine, u Kotoru pokušao ubistvo Tamare Zvicer.

Povezane vesti - Svi Tamarini rafali na “škaljarce”

Naime, Zvicerova supruga je tada prijavila policiji da su pokušali da je ubiju Jovan Vukotić i njegov sada pokojni otac Veselin.
„Njih dvojica su mi kolima preprečili put i ispalili hitac iz pištolja u mom pravcu, koji me na sreću nije pogodio. Ja sam se autom kretala niz ulicu kada se pojavio ’audi’. Na mestu suvozača sam videla Veselina Vukotića, a za volanom njegovog sina Jovana, koji je pri mimoilaženju cimnuo auto. Nas dvoje smo se pogledali u oči i dobro sam ga videla. Razdaljina između naših vozila bila je mala. Tada sam videla njegove ruke na volanu i da nosi crne rukavice. Kada smo se mimoilazili, videla sam da se i njegov otac nagnuo i pogledao me“, izjavila je Zvicerova u tužilaštvu, nakon čega je prošle godine protiv Vukotića za ovo delo podneta krivična prijava.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Međutim, tokom istrage Tamarine tvrdnje su pale u vodu. Vukotić je, naime, tvrdnju da kobnog dana nije bio u Crnoj Gori već u Sloveniji dokazao video snimkom iz Slovenije i pasošem sa ulaznim pečatom ove zemlje.
Sa ovim dokazima prijava protiv Vukotića je odbačena, ali je zato pokrenuta nova, i to protiv Zvicerove. Ona, međutim, u ovom novom postupku još nije saslušana jer nije u Crnoj Gori. Kako se pretpostavlja, ona je sa suprugom Radojem i dalje u Ukrajini, gde je u maju pokušano njegovo ubistvo.

Povezane vesti - Ko je bosu okrenuo leđa

Dvojica napadača su tada, u Kijevu presreli Zvicera dok je džogirao u blizini svoje zgrade i zapucali na njega. Međutim, usred rafala, napadači su počeli da beže, a Zvicer je ranjen pao na travnjak. Kako se ubrzo ispostavilo, napadači su pobegli pre nego što su završili posao upravo zbog Tamare Zvicer, koja je čim su odjeknuli prvi hici, iz prizemlja zgrade zapucala na napadače i naterala ih da pobegnu. Ranjeni Zvicer je prebačen u bolnicu, gde je operisan, a nakon oporavka je sa suprugom ostao u Kijevu.

Ljubavni snimci

Ime Tamare Zvicer pominje su i na snimku koji je pre četiri godine objavljen na Jutjubu, a u kome su do detalja navedeni svi podaci, fotografije, lažni pasoši vođa i pripadnika kavačkog klana. Na ovom snimku objavljen je i ljubavni razgovor Tamare Zvicer i muškarca, koji je u to vreme radio u obezbeđenju njenog supruga. Iako su “autori” najavili nove snimke, nastavak o kavačkom klanu nikada više nije objavljen.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
30°C
10.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve