Hronika
21.01.2021. 19:25
Tanjug

Jeličiću pravosnažno odbijeno odlaganje zatvorske kazne

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Viši sud u Kruševcu pravosnažno je odbio je molbu bivšeg predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića Jutke za odlaganje izvršenja tromesečne zatvorske kazne, na koju je pravosnažno osuđen početkom novembra zbog polnog uznemiravanja bivše poslovne saradnice Marije Lukić.

Ovom odlukom odbijena je žalba Jeličića i potvrđena prvostepena odluka Osnovnog suda u Brusu kojom je još krajem decembra njegova molba bila odbijena, prenose Novosti.

Jeličić je odlaganje je tražio iz zdravstvenih razloga, ali molba nije usvojena, što znači da će u kratkom roku morati da se javi na izrdžavanje zatvorske kazne.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Osnovni sud u Brusu je krajem prošle godine naložio Jeličiću da se 20. januara javi na izdržavanje zatvorske kazne, što je on pokušao da odloži.

Jeličić bi kaznu trebalo da izdržava u Okružnom zartvoru u Kruševcu.

Pravosnažnom presudom odbijene su sve žalbe i potvrđena je prvostepena preusda Osnovnog suda u Kruševcu koji je Jeličiću izrekao kaznu od tri meseca zatvora.

Suđenje Jeličiću je iz Brusa bilo izmešteno u Kruševac odlukom Vrhovnog kasacionog suda, zbog pritisaka lokalne javnosti.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
17°C
09.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve