Hronika
23.08.2018. 13:40
R.E./Alo

JEZIVA PRETNJA PROFESORA: Ovo je satara kojom će tvoje dete biti isečeno, komade mesa ću baciti psima a ti ćeš to gledati

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kragujevčanin Ivan Karličić (41), profesor engleskog jezika i književnosti, zapretio je na svom Fejsbuk profilu O. R., majci maloletne devojčice (11), da će joj dete iseći na 13 komada, a komade mesa dati psima!

U šokantnoj pretnji, Karličić navodi da će majka morati sve to da gleda i to sve zato što ga je prijavila zbog sumnje da je pedofil. Osim toga, Karličić je uputio pretnje i analitičaru javnog mnjenja Saši Borojeviću, koga naziva američkim agentom i kome je poručio da će mu iskasapiti celu porodicu. Borojeviću je zapretio da je on „mrtav čovek“, i to samo zato što je podelio prepisku u kojoj on preti nesrećnoj ženi i njenoj ćerci.

Kako saznajemo, Karličić je O. R. počeo da preti kada je ona u jednoj Fejsbuk grupi prokomentarisala da u njoj ima dosta pedofila i tad je započela raspravu sa Karličićem. On joj je tada rekao da je pedofilija sasvim opravdana i prirodna prema deci od 11 godina pa naviše. Tada mu je ona javno rekla da će ga prijaviti administratorima te grupe i nazvala ga je pedofilom, a Karličić joj je uzvratio lavinom uvreda i pretnji.

- Ovo je satara kojom će tvoje dete biti ritualno isečeno na 13 komada, a nakon toga, komadi mesa tvog deteta će biti bačeni psima. Ti ćeš biti naterana da to gledaš, a zatim će ti biti iščupana materica i bićeš živa odrana. To će ti biti odgovarajuća kazna što si juče prijavila moj profil udružena sa ustašama i što si pokušavala da me sputaš - zastrašio je Karličić majku devojčice.

Uplašena žena je poruke prosledila analitičaru javnog mnjenja Saši Borojeviću i novinarki Ani Mileusnić, koju je videla kada su na jednoj televiziji pričali o problemima u vezi s pedofilijom.

- Tu objavu sam odmah podelio u cilju upozorenja javnosti, ali neko me je prijavio, pa me je Fejsbuk blokirao. U međuvremenu, počele su da pristižu pretnje smrću svima koji su delili objavu tog Karličića, koga u životu nisam video ni čuo. Pretnje su gnusne i u njima se spominje moja porodica. Zbog toga sam uplašen i prosto ne znam šta da preduzmem kao meru da bih zaštitio svoju porodicu. Slučaj je prijavljen policiji i njima sam dostavio mejl u kome mi taj Karličić piše danas da će mi iskasapiti porodicu uz napomenu da iza njega stoji „društvo“. Nadam se da će se brzo reagovati i da će se privesti pravdi čovek koji javno upućuje pretnje - rekao je Saša Borojević.

Ni novinarka Ana Mileusnić, koja se bavi istraživanjima pedofilije, nije prošla bez prijave i blokade profila a, prema njenim rečima, odmah je i podnela prijavu MUP-u protiv Karličića zbog upućenih pretnji.

- Mesec dana sam istraživala na koji način pedofili rade i upozoravala sam javnost na zakon koji se spremaju da predlože. Tokom tog istraživanja, počele su sa mi stižu razne prepiske, a ja sam počela da objavljujem profile tih sumnjivih osoba, među kojima i od tog Karličića, koji ima 22 profila. Prenela sam pretnje koje je on upućivao drugim ljudima, a samo da bih upozorila javnost. Međutim, to moje deljenje i ukazivanje na sramne zakone koje predlažu, zasmetalo je, kako sumnjam, Karličiću i njegovim istomišljenicima, pa me je prijavio i ja sam blokirana dok on slobodno i dalje preti ljudima - rekla je Mileusnićeva za „Alo!“.

Ona naglašava da oseća obavezu i dužnost da upozori kada pedofili reaguju, a njena želja je da se zakoni pooštre i budu rigorozniji.

- Cilj ove borbe je da zakon za pedofile bude rigorozniji. Ili hemijska kastracija ili narukvica, pa da se u svakom trenutku zna gde se nalaze. Sami pravnici se moraju izboriti za pravnu državu. Niko drugi. To je težak zadatak, ali nije „ethiopem lavare“, odnosno uzaludan posao, zbog zaštite naše dece i njihove budućnosti - istakla je Ana Mileusnić.

Karličić je juče za „Alo!“ rekao da je „na pretnje odgovorio pretnjama“, ali i da je izneo svoje mišljenje u vezi s odnosom s maloletnicima.

- Imam snimljeno da su oni pre toga pretili da će da mi siluju majku, da me iseku na komade, da me kastriraju, da me obese, da mi iskopaju oči - sve je to bio odgovor na njihove pretnje. Nikad nisam imao seksualni odnos sa maloletnicom, čak ni pipanje, samo sam rekao svoje mišljenje o tome, ne kršeći zakon, jer svako ima pravo da kaže svoje mišljenje. U Evropskoj uniji je pokrenuta inicijativa da se zakonska granica seksa spusti na 13 godina. U nemanjićkoj Srbiji, koju toliko slave ovi klerofašisti i progonitelji seksa, bio je zakon da se udaju devojčice od 12 godina - izneo je skandalozne tvrdnje Karlićić za naš list.

Šokantno je i što Karličić smatra normalnim što je na Zapadu sud oslobodio momka od 28 godina, koji imao seks sa devojčicom od 11 godina, ako je utvrđeno da je seks bio dobrovoljan.

- Svi smo mi u 11. godini žudeli za seksom s odraslom osobom suprotnog pola, toga se dobro sećamo. Ko nije glup, nema tu ničeg čudnog, dakle osoba od 11 godina je polno zrela, može da zatrudni i ima u svesti formiran slobodan pristanak na seks. Svako proganjanje slobodnog seksa je ostatak vatikanske ideologije inkvizicije u Srbiji i Evropi. Naglašavam da nikad to nisam uradio jer ne želim da dolazim u sukob sa zakonom, ali niko nema pravo da organizuje linč zbog izrečenog stava. Ali, to je bila sporedna rasprava za koju su se zlobno zakačili. Glavni motiv mog progona je moj udar na lažne autoritete u srpskoj nacionalnoj istoriji koji sam sproveo svojim briljantnim objavama i analizama u grupi „Milan Vidojević“ - nastavio je sa šokantnim izjavama profesor Karličić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
27.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve