Hronika
14.06.2018. 14:40
R.E./Blic

"JUČE JE CEO DAN PO GRADU SNIMAO NEVREME": Meštani kažu da je automobil nestalog novinara cele noći stajao otključan i sa upaljenim svetlima

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U Beloj Crkvi celog dana je velika policijska akcija i potraga za novinarom Stefanom Cvetkovićem kom se od juče gubi svaki trag.

Helikopteri nadleću grad, psi pretražuju teren, ulica u kojoj je pronađen Cvetkovićev automobil zatvorena je i u njoj se nalazi veliki broj policajaca i forenzičara, piše "Blic".

Meštani Bele Crkve kažu da su Cvetkovića juče tokom celog dana viđali po gradu kako snima poplave, jer je voda nadošla nakon nevremena.

U kom trenutku se novinar vratio do automobila i zbog čega ga je ostavio otključanog i sa upaljenim svetlima u ulici, nije poznato.

Prema rečima meštana, Cvetkovicev automobil marke "polo" komšije su primetile oko 22.30 sati kako stoji u ulici sa upaljenim svetlima i otvorenim vratima. Kraj automobila, navode, pronađen je i njegov pokidan sat.

Mada zvaničnih informacija o tome nema, meštani tvrde da je pored automobila bila i jedna kutija i da su na ulici primetili krv.

Da se nešto čudno dešava komšije su definitivno shvatile rano jutros kada su videle da Cvetkovićev automobil i dalje stoji otvoren i sa upaljenim svetlima, pa su pozvali policiju.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
23.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve