Hronika
20.12.2019. 17:00
Tamara Marković Subota

LIKVIDACIJA GOSPODINA SA DRINE: Rešena enigma zločina na Banovom Brdu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Preokret u istrazi ubistva Nebojše Markovića - iako se verovalo da je Nebojša Marković (37), čovek čijom je ubistvom 5. januara počela crna serija likvidacija u Beogradu, ove godine ubijen greškom ili umesto svog zeta Aleksandra Šarca, člana "Pink Pantera", srpska policija je u istrazi došla do šokantnih rezultata. Marković se, kako je još ranije utvrđeno, našao na meti plaćenog ubice Čabe Dera (39), ali ne greškom, i ne kao opomena. Subotičanin Čaba Der nije omašio.

Pucao je u metu za koju je i bio angažovan. Naime, Marković je, na šta ukazuju poslednji podaci policije, ubijen u ratu škaljarskog i kavačkog klana, i to zbog sumnje da je bliski prijatelj begunca Darka Gejslera, koji se sumnjiči da je 2014. godine ispred zatvora u Spužu ubio Andriju Mrdaka, Baranina i pripadnika klana tada već ubijenog Armina - Muše Osmanagića. Osmanagićev klan već je tada bio u velikom ratu sa zemunskim klanom Luke Bojovića, a kasnije i sa njegovim saradnicima - škaljarskom ekipom iz Kotora.

Odakle veze ubijenog Markovića sa Gejslerom i koji klan je u pozadini čitave priče, čitajte u novom broju Ekspresa koji je već na kioscima.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
23.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve