Hronika
03.01.2018. 11:33
R.E.

MUP O SLUČAJU POKRADENIH RUMUNA NA KOPAONIKU: Ukradena dva audija rumunskih tablica

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Dva automobila marke "Audi A4" rumunskih registarskih oznaka ukradena su na Kopaoniku uoči dočeka Nove godine, potvrdio je MUP.

Reč je o vozilima starosti između osam i devet godina, koja su ukradena u nedelju 31. decembra u popodnevnim časovima, rečeno je Tanjugu iz MUP-a. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja i hvatanju počinilaca.

Rumunski turista Adrijan Tiberiju objavio je u utorak na Fejsbuku da je velikoj grupi rumunskih turista ukradeno pet automobila, i da veruje da je njegov "audi" iste noći prebačen na Kosovo.

"Za policiju i čuvare ovo je potpuno nov fenomen. Kola prevoze verovatno na Kosovo, gde nema kontrole. U policiji su mi rekli da operiše nova kriminalna grupa", naveo je on.

Navodno, dva "Audija A4" ukradena su 30. decembra, dok su još dva vozila iste noći obijena, ali "lopovi nisu uspeli da ih upale". Tiberiju je rekao da je od policije čuo da su još tri vozila ukradena tokom novogodišnje noći.

Međutim, MUP je juče saopštio da je u novogodišnjoj noći registrovana krađa samo jednog automobila rumunskih tablica na Kopaoniku, kao i da je prijavljen jedan pokušaj krađe stranog automobila.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
15.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve