Hronika
23.03.2023. 08:40
Beta

Povređeno više osoba

MUP o tuči na Novom Beogradu

tuča, palice
Izvor: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su saopštili da povodom tuče više osoba koja se u sredu uveče dogodila u Gandijevoj  ulici  u Novom Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom preduzimaju sve mere i radnje na rasvetljavanju okolnosti ovog događaja. 

"Na prostoru Novog Beograda u Gandijevoj ulici nešto pre ponoći, prijavljena je tuča više lica. Odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli  određeni broj lica, prema kojima se preduzimaju mere. Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druga lica dijagnostika u toku“, rekao je Ivan Cvijović, pomoćnik  načelnika  PU za grad Beograd.

On je dodao da je o događaju odmah obavešteno Više javno tužilaštvo i u saradnji sa njim se preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti.

Nezvanični izvori saopštavaju da je do tuče došlo kada su navijače Partizana, koji su igrali basket, napali motkama i palicama, navijači Crvene zvezde, a potom su pobegli ka Zemunu. Tačan broj učesnika tuče nije poznat ali se spekuliše da ih je bilo između 40 i 100.
 

Cvijović je takođe rekao da je istraga u toku i da su u pitanju mlađa lica, kao i da je ovom prilikom oštećeno nekoliko vozila.

"Budite uvereni da će Policijska uprava za grad Beograd i Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u rasvetljavanju ovog događaja“, naveo je Cvijović. 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
27.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve