Hronika
09.07.2018. 15:36
R.E.

MUP PROVERIO NAVODE SA DRUŠTVENIH MREŽA: Stranci negiraju da su snimali decu na Novom Beogradu, obavešteno Tužilaštvo

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ministarstvo unutrašnjih poslova proverilo je vlasnike automobila "audi Q-7" i "seat leon" stranih oznaka, koji su, prema pisanju na društvenim mrežama, u parkovima u novobeogradskom Bloku 62 slikali decu uzrasta od pet do 18 godina i o ovom slučaju obavestilo nadležno tužilaštvo, saopšteno je iz MUP-a.

Ustanovljeno je da je reč o stranim državljanima koji su policiji rekli da trenutno borave u Beogradu, gde snimaju muzički spot, negirajući bilo kakvo snimanje dece. Inače su uredno prijavili boravak u Srbiji.

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, a pripadnici MUP-a preduzeće sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi proverili istinitost navoda iznetih na društvenim mrežama, navodi se u saopštenju.

Iako nije bilo prijave ovog slučaja policiji, kako je to navedeno na društvenim mrežama, ona je, uprkos tome, proverila vlasnike pomenutih vozila.

Policijski službenici će pojačati u narednom periodu patrole u opštini Novi Beograd kako bi sprečili eventualno izvršenje nekog krivičnog dela na štetu najmlađih sugrađana, navodi se u saopštenju i dodaje da građani treba da odmah prijave ovakve situacije policiji ukoliko ih uoče.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
-1°C
16.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve