Hronika
01.08.2018. 10:47
R.E/b92.net

POŽAR U ZEMUNU: Vatra guta skladišta

tan2016-5-3_101559462_2.jpg
Izvor: FOTO TANJUG / OKSANA TOSKIC

Požar velikih razmera izbio je u Zemunu u Ulici Cara Dušana 268 nedaleko od mosta Mihajla Pupina.

MUP je saopštio da je požar izbio sinoć oko 22 h u magacinu nameštaja. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović stigao je na mesto velikog požara oko ponoći.

Kako javlja reporter Prve televizije sa mesta požara, gore dve fabrike i jedna privatna kuća. Vozila koja su parkirana u blizini, takođe su u plamenu.

Stanovnici tog dela grada su evakuisani, a vatrogasne ekipe pokušavaju da ugase požar, koji se, prema rečima očevidaca, brzo širi.

- Sve mere se preduzimaju kako bi se ugasio požar, koji je u utorak uveče izbio kod Pupinovog mosta u Zemunu, ali situacija je teška, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović dodajući da su četiri vatrogasca lakše povređena u požaru.

Na intervenciji gašenja požara koji je u Ulicu Cara Dušana 268 u beogradskom naselju Zemun oko 22 h zahvatio dva magacina, nameštaja i građevinske plastike, površine više stotina kvadrata, angažovana su 62 vatrogasca-spasioca i 20 vozila, saopštio je MUP.

Vatrogasne ekipe trenutno rade i na sprečavanju širenja požara na objekte u okolini, dok su stanari okolnih kuća evakuisani.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light intensity drizzle
14°C
20.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve