Hronika
08.10.2018. 14:08
R.E./Alo.rs

PREMINUO TRSTENIČANIN KOJI JE POPIO SONU KISELINU I MIŠOMOR: Lekari nisu ni nakon 10 dana intenzinog lečenja uspeli da mu spase život

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Saša V. koji je sa svojom suprugom krajem septembra hospitalizovan jer je popio sonu kiselinu i mišomor, preminuo je noćas Kruševcu.

Četrdesetosomogodišnji muškrac iz Trstenika, 28. septembra je sa suprugom Ružom (40) primljen u bolnicu zbog posledica trovanja sonom-kiselinom i mišomorom.

Lekari Opšte bolnice u Kruševcu , čitavih 10 dana borili su se za život bračnog para koji je popio otrovne supstance u svom stanu u Čajkinoj ulici, gde ih je i pronašla radnica njihove turističke agencije, pišu "Novosti".

Poziv je Hitna pomoć u Trsteniku primila pretprošlog petka oko 15.30, a supružnici iako u vrlo teškom stanju, bili su dovoljno svesni da ispričaju svojoj radnici šta su popili.

Sanitetom su odmah prebačeni u Kruševac, jer Trstenik nema bolnicu. Preduzete su sve potrebne mere, pa su pacijenti uz krajnje neizvesnu prognozu par dana ležali su na Odeljenju za uho, grlo i nos, a potom na Odeljenju intenzivne nege, poše "Alo.rs"

Transport na VMA nije bio moguć. Žena je bila nešto boljeg zdravlja i brže se oporavljala, dok je, prema nezvaničnim saznanjima Novosti, muškarcu bukvalno bio istopljen želudac, pa je rađena i intervencija kako bi mu se pomoglo.

Nažalost, ispostavilo se da su otrovi naneli nepopravljivu štetu kod Vukovića, pa je podlegao posledicama trovanja u noći između nedelje i ponedeljka. Prema poslednjim informacijama, supruga sada već pokojnog Trsteničanina se još oporavlja.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
22.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve