Hronika
21.04.2019. 19:00
Tamara Marković Subota

Šabački makro je svojoj "madam" kupio stan na Vračaru

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

 

Organizaciju posla šabačkog makroa Mihaila Maksimovića vodila je, kako "Ekspres" saznaje njegova bivša devojka.

"Ona je radila kao sekretarica Maksimovićeve "kompanije" i bila je zadužena da na vezi drži sve devojke, koje su radile za njega. Makismović se viđao sa klijentima, a sve devojke bile su upućene na njegovu "sekretaricu". Ona je starija od svih devojaka koje su radile za Maksimovića i u stvari je bila prava madam. Devojke koje su radile za Maksimovića, kao prostitutke su je tako i zvale", kaže  izvor "Ekspresa" upućen u istragu protiv Maksimovića.
On otkriva i da je Maksimovićeva madam, za obavljeni posao, pored vrlo visoke plate, dobila i stan na Vračaru.
"Maksimović je bio vrlo zadovoljan njenim radom, i zato joj je kupio stan na Vračaru, koji je koštao 60.000 evra. Stan je isplatio gotovinom", kaže naš izvor.
On takođe otkriva i da je, prema evidenciji koju je posle hapšenja Maksimovića u februaru ove godine, otkrivena u njegovom laptopu utvrđeno da Maksimović svojoj bivšoj devojci duguje još 90.000 evra.
Isplatu duga je, međutim stopiralo Maksimovićevo hapšenje.

Pročitajte još:

[owl-carousel category="Uncategorized" singleItem="true" autoPlay="true"]

[wc_posts author="" author_name="" p="" post__in="" order="DESC" orderby="date" post_status="publish" post_type="post" posts_per_page="4" taxonomy="" field="slug" terms="" title="yes" meta_all="yes" meta_author="no" meta_date="no" date_format="M j, Y" meta_comments="no" thumbnail="yes" content="no" paging="no" size="wccarousel" filtering="yes" columns="4" gutter_space="20" heading_type="h4" layout="grid" template="box" excerpt_length="15"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
17°C
09.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve