Hronika
17.04.2019. 20:00
T.M.S./Foto:Shutterstock

Šabački makro za 6 meseci zaradio POLA MILIONA EVRA: Evo gde je "prao" zaradu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net
Mihailo Maksimović, Šapčanin, koji je u Beogradu godinama vodio lanac elitne prostitucije, prema ekskluzivnom saznanjima "Ekspresa", novac zarađen od najstarijeg zanata, prao je na Kipru.
"Maksimović je često boravio na Kipru. Kako je dosadašnjom istragom utvrđeno, on je tamo prao novac zarađen na organizovanju prostitucije, i to kupovinom nekretnina. Maksimović je, kako je u dosadašnjoj istrazi utvrđeno samo u poslednjih šest meseci zaradio pola miliona evra", kaže za "Ekspres" izvor upućen u istragu.
On navodi da će zbog iznošenja para iz zemlje, protiv Maksimovića biti pokrenuta i finansijska istraga.
"Iz njegove dokumentacije je otkriveno da je u poslednjih šest meseci zaradio pola milione evra, ali on je u ovom poslu dugo. Tek treba da se utvrdi cela njegova zarada", kaže naš izvor.
Maksimović je uhapšen krajem februara, a u daljoj istrazi je uhapšen i njegov brat od tetke Dušan Milenković. Uhapšene su i dve devojke, koje su radile za Maksimovića, i to nakon što su u jednom beogradskom hotelu pružile seksualne usluge turskim državljanima. One su nakon privođenja odlučile da svedoče protiv Maksimovića i dobile status posebno osetljivih žrtava.
Maksimović je zbog organizovanje prostitucije bio hapšen i 2014. godine, ali se postupak završio uslovnom i novčanom kaznom od 120.000 dinara.

Pročitajte još:

[owl-carousel category="Uncategorized" singleItem="true" autoPlay="true"]

[wc_posts author="" author_name="" p="" post__in="" order="DESC" orderby="date" post_status="publish" post_type="post" posts_per_page="4" taxonomy="" field="slug" terms="" title="yes" meta_all="yes" meta_author="no" meta_date="no" date_format="M j, Y" meta_comments="no" thumbnail="yes" content="no" paging="no" size="wccarousel" filtering="yes" columns="4" gutter_space="20" heading_type="h4" layout="grid" template="box" excerpt_length="15"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
2°C
28.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve