Hronika
20.04.2019. 13:57
Tamara Marković Subota/Foto:Shutterstock

Šabački makro kontrolisao je listinge svojih devojaka: Za ovu "grešku" plaćale su 150 evra kazne

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Mihailo Maksimović, šabački makro koji je uhapšen zbog sumnje da je u Beogradu organizovao lanac elitne prostitucije imao je vrlo stroga pravila prema devojkama koje su radile za njega.

"Maksimović je vodio sve razgovore sa klijentima. Tu je bilo stalnih mušterija, ali se svakog dana pojavljivao i neko novi. Maksimović je strogo vodio računa da svako viđanje sa njegovim devojkama bude organizovano samo preko njega. Svaki kontakt bez njega, značio bi gubiatk provizije. Zato je devojkama strogo bilo zabranjeno da brojeve svojih telefona daju bilo kojoj mušteriji. Naravno da je bilo stalnih mušterija koji su pokušavali da "zaobiđu" Maksimovića, kao i devojaka koje su pokušavale da budu malo samostalnije. Da bi to sprečio, sve devojke su morale da Maksimoviću svakog meseca daju telefonske račune, uz obavezan listing svojih poziva. Ukoliko na listinzima pronađe poziv mušterije, devojke su za kaznu morale da mu plate 150 evra", kaže za "Ekspres" izvor uključen u istragu protiv Maksimovića.
Maksimović je uhapšen krajem februara, a policija je zatim privela i njegovog brata Dušana Milenkovića, kao i dve devojke koje su odlučile da svedoče protiv Maksimovića.

Pročitajte još:

[owl-carousel category="Uncategorized" singleItem="true" autoPlay="true"]

[wc_posts author="" author_name="" p="" post__in="" order="DESC" orderby="date" post_status="publish" post_type="post" posts_per_page="4" taxonomy="" field="slug" terms="" title="yes" meta_all="yes" meta_author="no" meta_date="no" date_format="M j, Y" meta_comments="no" thumbnail="yes" content="no" paging="no" size="wccarousel" filtering="yes" columns="4" gutter_space="20" heading_type="h4" layout="grid" template="box" excerpt_length="15"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
17°C
09.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve