Hronika
12.09.2019. 18:03
R. E.

SAHRANJEN GRU: "Putuj sa druge strane reke, tamo se ne leti kajtom"

gru.jpg

Beogradski reper Dalibor Andonov Gru, koji je poginuo u ponedeljak u nesreći sa kajtom u Zemunu, sahranjen je na beogradskom groblju Orlovača u 14.30 časova.

Sahrani je, uz Gruovu porodicu i prijatelje, prisustvovalo više stotina ljudi, među kojima su i njegove mnogobrojne kolege. Nigor, Ajs Nigrutin, Ivana Peters, Goca Tržan, Knez, Marko 187, Vojke Đans, Đekson, Marko Đurovski, Kosta Perović, Natalija Trik FX i mnogi drugi došli su da se poslednji put oproste od svog kolege i prijatelja.

Sahrani su prisustovali trubači, kao i bajkeri, koji su potom bili deo povorke. Oproštajni govor održao je njegov veliki prijatelj i kolega Nigor:

"Dragi Dalibore, putuj sa druge strane reke, tamo se ne leti kajtom, tamo te čekaju prijatelji. Kad ja dođem, prepoznaćeš me po jednoj lozinki, a to je zvižduk i znaćeš da sam ja... Počivaj u miru", uputio mu je kroz suze poslednje reči muzičar.

Grua su potom na večni počinak ispratili zvuci trubača i pesme "Tiho noći, moje zlato spava".

Podsetimo, Gru je poginuo u ponedeljak kod Nautičkog kluba "Zemun" prilikom vožnje kajta. U sredu su se porodica, prijatelji i kolege muzičari oprostili od njega na komemoraciji održanoj u Domu omladine.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
21.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve