Hronika
18.05.2021. 14:43
Tanjug

U Resniku

Šenlučio na svadbi i ranio fotografa

Pištolj
Izvor: Shutterstock

Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu na saslušanje je proveden Z.P. (48) koji se sumnjiči da je u subotu 15. maja na svadbi svoje ćerke u Resniku pucao iz pištolja u vazduh, metak je rikošetirao i pogodio fotografkinju A. M. (48) u predelu kuka.

Kao krivac za ovaj događaj prvo se prijavio brat osumnjičenog G.P. protiv kojeg će biti podneta krivična prijava za krivično delo lažno prijavljivanje, kažu za Tanjug u tužilaštvu.

Nakon što su oštećenoj dostavljeni snimci sa telefona, iz kojih se vidi da je Z.P. najpre pucao u vazduh, a zatim se metak odbio o trotoar i pogodio je u predelu kuka, ona je snimak dostavila policijskim službenicima, a zatim tužiocu.

Ona je zadobila prostrelnu ranu, koja se tretira kao laka telesna povreda.

Z.P. se trenutno nalazi na saslušanju kod tužioca zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novo hapšenje zbog korupcije
brejking-pink-panters-6994_lisice-depozit-5_f.jpg

Radili u vodovodu

18.05.2021. 14:27

Novo hapšenje zbog korupcije

Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, policija je uhapsila odgovorno lice JKP "Vodovod" u Boru G. P. (55) i S. V. (33) zaposlenog u tom preduzeću zbog sumnje da su tokom 2018. i 2019. zloupotrebili službeni položaj i ovlašćenja kako bi izbegli postupak sprovođenja javne nabavke u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
-1°C
21.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve