Hronika
06.05.2022. 14:31
R. E.

Beograd

Srednjoškolac nožem napao drugog učenika

Nož
Izvor: Shutterstock

Policija je u petak uhapsila Ž. Š. (16) učenika prvog razreda Trgovačke škole u Beogradu nakon što je nožem napao i povredio M. K. (17) takođe đaka te škole.

Svađa dvojice učenika dogodila se oko podneva u prostorijama ove škole u Hilandarskoj ulici nakon čega je Ž. Š. udario druga stolicom, a onda izvadio nož i izbo ga. Prema saznanjima Informera incident su prvi primetili drugi učenici koji su u pomoć pozvali dežurnog školskog policajca.

"Policajac je odmah intervenisao i na mestu sukoba zatekao krvavog M. K. koji je bio svestan i komunikativan. Uplašeni tinejdžer mu je ispričao ko ga je i zbog čega napao nakon čega je usledila potera", kaže izvor upoznat sa ovim slučajem.

U međuvremenu jedan od profesora je pozvao Hitnu pomoć koja je povređenog M. K. u svesnom i komunikativnom stanju prevezla u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj gde su mu konstatovane povrede i ukazana prva pomoć.

Za to vreme školski policajac je u saradnji sa kolegama iz policijske stanice Stari grad uhapsio napadača i to u Balkanskoj ulici. Uhapšeni mladić nije pružao otpor prilikom hapšenja nakon čega je priveden u policijsku stanicu. Motiv i ostali detalji napada još uvek se utvrđuju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Lažne dojave o bombi u više škola u Beogradu
škola

MUP

29.04.2022. 10:53

Lažne dojave o bombi u više škola u Beogradu

Policija je do sad obavila proveru u devet škola na teritoriji Beograda i utvrdila da se radi o lažnim dojavama da je u njima podmetnuta bomba, a provere se nastavljaju, rečeno je danas agenciji Beta u Ministarstvu unuturašnjih poslova (MUP).
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
01.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve