Hronika
30.04.2018. 12:12
Tanjug

STEFANOVIĆ: Danas ili sutra ćemo znati da li je u Južnoj Africi ubijen baš Arkanov ubica

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ministar policije Nebojša Stefanović je izjavio da će iz Južnoafticke Republike najverovatnije danas ili sutra poslati zvaničan dokument o identitetu ubijene osobe za koju se sumnja da je Milan Đuričić, koji je osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja.

Stefanović je, gostujući na televiziji "Pink", rekao da policija još nema zvaničnu potvrdu da je u Južnoj Africi ubijen Đuričić.

"Mi smo insistirali od prvog trenutka kada se u medijima pojavila ova informacija i preko Interpola smo pokušali da dođemo do informacija da li je ovo tačno pošto se radi o našem državljaninu. Do sada nismo dobili zvaničnu potvrdu iz JAR", rekao je on.

Kaže da su nadležni iz te zemlje vrlo oprezni prilikom identifikacije tela i da će Srbija sačekati zvaničan dokument, bez kojeg bi sve bilo samo nagađanje.

"Nadam se da će možda danas ili sutra poslati taj dokument", dodao je Stefanović.

Ministar je napomenuo da neki naši državljani odlazeći uglavnom u Južnu ameriku zbog svojih vojničkih znanja obezbeđuju konvoje droge i da je Srbija veoma zaintereosvana da prati njihovo kretanje kako bi se presekli i ti lanci droge i te naše državljane privede pravdi.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
02.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve