Hronika
21.09.2020. 18:34
R. E. / RTS

STEFANOVIĆ: Indentifikovan osumnjičeni za ubistvo Stojanovića

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je policajce koji su rasvetlili ubistvo koje se dogodilo 13. septembra ove godine u Novom Beogradu.

Stefanović je istakao da su zbiljnim i dobrim radom, pripadnici policije su u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uspeli da identifikuju izvršioca ovog krivičnog dela i prikupe dovoljno dokaza za podnošenje krivične prijave, saopštio je MUP, a prenosi RTS.

Osumnjičeni, kako je objasnio Stefanović, nije samo državljanin Republike Srbije, zbog čega je, u saradnji sa drugim državnim organima, u toku raspisivanje međunarodne poternice.

Povezane vesti - Još nije kraj

Ministar je zahvalio pripadnicima kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd i Višem javnom tužilaštvu koji su, kako je rekao, uz dobru saradnju i naporan rad uspeli da rasvetle ubistvo koje je uznemirilo građane Srbije, jer se dogodilo na jedan stravičan način – eksplozijom automobila.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Strahinja Stojanović je ubijen prošle sedmice u ekspoloziji automobila u Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu, kada je sa njim u vozilu bila njegova partnerka, državljanka Kolumbije.

Stojanović je preminuo ubrzo nakon eksplozije, dok državljanka Kolumbije nije zadobila teže povrede.

Ministar je podsetio da je policija efikasnim radom u prethodnim nedeljama brzo rasvetlila dva ubistva koja su se dogodila u tom periodu, kao i jedno ubistvo iz 2009. godine.

"Profesionalci u policiji pokazali su da umeju uspešno da reše i najsloženije slučajeve i najteža krivična dela", istakao je Stefanović, zaključuje se u saopštenju MUP-a.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
29.09.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve