Hronika
10.03.2023. 17:55
RTS

Viši sud

Vranjancu doživotna kazna zbog ubistva supruge

zatvor
Izvor: Shutterstock

Viši sud u Vranju osudio je Dejana Pavlovića iz tog grada na kaznu doživotnog zatvora zbog teškog ubistva supruge Snežane Pavlović prošle godine u martu.

U saopštenju Višeg suda se navodi da je krivično veće Višeg suda u Vranju protiv optuženog Dejana Pavlovića zbog krivičnog dela teško ubistvo i krivičnog dela nasilje u porodici, izreklo i objavilo presudu kojom je optuženi osuđen na jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora i izreklo mu meru bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara.

Produžen mu je pritvor, navodi se u saopštenju Višeg suda u Vranju, do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora, preneo je RTS.

Oštećeni su upućeni na parnični postupak, radi ostvarivanja imovinskopravnog zahteva.

Protiv navedene presude može se izjaviti žalba Apelacionom sudu u Nišu, u roku od 15 dana, po prijemu pisanog otpravka presude.

Osuđeni je 23. marta prošle godine suprugu Snežanu, koju je prethodno zlostavljao, ubio sa umišljajem kuhinjskim nožem, a na teret su mu stavljena još dva krivična dela nasilje u porodici koje je učinio nad svojim ćerkama, jednom tada maloletnom i punoletnom.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sekirom na suprugu
sekira

Bela Palanka

01.08.2022. 18:13

Sekirom na suprugu

Policija je uhapsila LJ.L. (59) iz Bele Palanke zbog sumnje da je sekirom pokušao da ubije suprugu (55) i njenu sestru (57).
Close
Vremenska prognoza
clear sky
36°C
16.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve