Hronika
10.08.2018. 13:07
R.E./Blic

TUŽNA SMRT NA KRUZERU: Mladić iz Srbije dva dana pre samoubistva tražio hitno bolovanje, kolege kažu da je bio u depresiji

kruzer.png

Nikola Arnautović (22) koji je pronađen obešen u kabini kruzera "Karnival fascinejšen", nakon što je u nedelju brod pristao u luku u San Huanu oko 10.41 sati ujutru po lokalnom vremenu, samo dva dana pre tragedije tražio je hitno bolovanje ali mu šefovi nisu dozvolili, piše "Blic".

Mladić iz Srbije bio je zaposlen na kruzeru kao spasilac na bazenu i ovo mu je bio prvi ugovor. Prema rečima njegovih kolega, Nikoli je rad na kruzeru teško pao i nije se osećao dobro.

Njegovo telo pronašao je njegov šef tima kada je krenuo u svoju kabinu. Nikola se obesio na stepenicama koje vode do kabina u kojima deo posade živi.

Nikola je navodno dva dana pre tragedije pričao sa direktorkom ljudskih resursa i tražio hitno bolovanje, što je ona odbila, najverovatnije zbog toga što je bio novi zaposleni.

On je, kako navodi "Blic", u junu najpre radio kao pevač u sali. Kako kažu Nikoline kolege, bio je u depresiji zbog porodice i velike količine rada.

Kompanija u kojoj je mladić bio zaposlen izrazila je saučešće njegovoj porodici.

Inače, ovaj slučaj izazvao je lavinu komentara na internetu, gde su zaposleni otkrili da rade svakoga dana po 16-18 sati, kako ih supervizori maltretiraju i da nemaju slobodnog dana, zbog čega mladi upadaju u depresiju.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
21.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve