Hronika
18.04.2018. 16:38
R.E./Alo

UKRADENE DVE PUŠKE IZ STRAŽARSKE KUĆICE U MERDARU: Lopov iskoristio nepažnju policajaca koji je nakratko napustio stražarsko mesto

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Zbog toga što je na kratko napustio stražarsko mesto i tom prilikom su ukradene dve puške, policajac na stražarskom mestu duž Administrativne granice sa Kosovo i Metohijom u selu Merdare je suspendovan sa posla. Policija intenzivno traga za drskim lopovom koji je ukrao oružje iz policijske kućice.

Prema saznanjima lista Alo u prokupačkoj policiji, lopov je najverovatnije iskoristio nepažnju policajca  koji je na kratko napustio stražarsko mesto u policijskom odeljenju Merdare i ukrao puške.

- Policija intenzivno traga za osobom koja je ukrala puške koje su se nalazile u stražarskoj kućici, a o čitavom događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Kuršumliji – kaže se između ostalog u policijskom saopštenju.

Inače, po nalogu tužilaštva protiv policijskog službenika biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo nesavestan rad u službi.Takođe, protiv policajca je pokrenut disciplinski postupak za težu povredu službene dužnosti i doneto je rešenje o udaljenju do okončanja disciplinskog postupka.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
moderate rain
5°C
05.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve