Hronika
02.08.2018. 12:22
R.E./ Srbija danas

UŽAS KOD ČAJETINE: Mladić (23) zaronio i više nije isplivao na površinu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Na kupalištu Mušvete kod Čajetine noćas je nestao 23-godišnji mladić, a svi napori spasilaca, vatrogasaca i mladićevih drugara da ga nađu, tokom noći nisu dali rezultata.

 

Od jutros se dočekuje dolazak ronilaca na ovo kupalište.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Marko Đoković

Po prvim nezvaničnim informacijama, na kupalištu, koje je letos zbog loših vremenskih uslova zatvoreno, sinoć je bila grupa od sedam - osam momaka koji su se družili, navodno i kupali, a mladić koji je nestao u jednom trenutku je skočio u vodu koja je na tom mestu duboka oko 2,5 metra i nije se pojavio na površini.

Svi napori i  pokušaji njegovih drugara da ga nađu i, po pomrčini, izvuku na površinu nisu dali rezultata, pa su ubrzo pozvali policiju. Stigla je patrola, a nedugo zatim su stigli i vatrogasci i spasioci, ali ni oni nisu mogli da nađu nestalog mladića...

Nesreća se dogodila na javnom kupalištu u Mušvetama koje je, kako se nezvanično saznaje, u vlasništvu Mesne zajednice Čajetina. Sinoć je, po ovim informacijama, ulazna rampa na kupalištu, kao i obično, bila spuštena, svetla su bila pogašena i na čitavom kupalištu je bio mrak. Grupa mladića i devojaka na kupalište je mogla da uđe ili preko spuštene rampe ili preko ograde od pletene žice visoke 1,2 metara.

Zbog velikog dotoka vode i nemogućnosti da se bazen kupanje ovog leta nije bilo moguće nijednog dana, a kako se saznaje nije bio potpisan ni ugovor o zakupu za ovo leto.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
02.03.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve