Hronika
08.08.2018. 12:15
R.E./ Blic

UŽAS NA ADI CIGANLIJI: Došli na odbojku na pesku i napadnuti satarom

screenshot_10.png

Odbojka na pesku, na novobeogradskoj strani Ade Ciganlije, preksinoć se umalo nije završila tragično. Drama je nastala kada su mladić Igor P. i devojka Anđela J. napadnuti satarom i nožem.

Foto: Marko Đoković Foto: Marko Đoković

Naime, na terenu za odbojku na pesku, koji je u sklopu kafića "Ibica", kako nezvanično saznajemo, grupa mladića i devojaka regularno je došla na rezervisani večernji termin.

Kako su ispričali očevici, oko 22 časa, pred samo zatvaranje lokala, u jednom trenutku čuli su pometnju i videli nekoliko mladića kako beže odatle.

- Čini mi se da ih je bilo trojica-četvorica. Čuli smo da je neko napadnut satarom. Sve se desilo veoma brzo. Kada sam se okrenuo, video sam nekoliko muškaraca kako beže, dok nekoliko ljudi stoji iza lokala, kod terena, u šoku, sa vidljivim ranama - kaže jedan od očevidaca.

Da li je do sukoba došlo među posetiocima koji su igrali odbojku ili su napadači došli sa hladnim oružjem jer su znali da je njihova meta tu, istražuje se.

Kako saznajemo od izvora upoznatih sa ovim slučajem, u napadu je nožem povređena Anđela J, a satarom je napadnut Igor P. (32). Kako su ispričali očevici, povređeni su se privatnim vozilima odvezli u bolnice, Anđela u Urgentni centar, Igor na Vojno-medicinsku akademiju.

Policija je obavila uviđaj, a kamere iz kafića "Ibica" snimile su čitav napad. Ukoliko snimci nadzornih kamera pomognu u identifikaciji napadača, i ako im se uđe u trag, a pod uslovom da  su mladić i devojka zadobili teške telesne povrede, napadači za ovo krivično delo mogu biti kažnjeni i zatvorskom kaznom od pet ili više godina.

Takođe, policija traga i za pomenutim oružjem, a istražuje se šta je motiv napada.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
21.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve