Sport
18.07.2018. 12:12
R.E./B92

MEDŽIK DŽONSON: "Zbog Lebrona smo morali da menjamo plan"

medzik-dzonson.png

Medžik Džonson, predsednik košarkaških operacija Los Anđeles Lejkersa, rekao je da je dolaskom Lebrona Džejmsa plan njegove ekipe morao biti izmenjen. Prenosi B92.

Lebron je sa Lejkersima potpisao četvorogodišnji ugovor u vrednosti od 154 miliona dolara i time znatno olakšao posao Džonsonu i ostatku uprave.

Medžik se ipak nada da ljubičasto-zlatni mogu da privole još jednu veliku zvezdu ovog leta, ali neće očajavati ako to ne uspeju, već će se fokusirati na naredni transfer rok.

"Ako vidimo da postoji neki igrač koji nam doprineo, onda ćemo ga potpisati ako možemo da dođemo do dogovora. Ako toga ne bude bilo, mi već imamo ekipu i sa njom ćemo se i boriti. Veoma nam se sviđa tim koji je sastavljen", rekao je Medžik za ESPN.

Medžik Džonson je i sam legenda Lejkersa i većina navijača te ekipe mu veruje, ali ipak nije realno da Lebron sa trenutnim sastavom dođe do finala, a kamoli titule šampiona.

"Sledećeg leta ćemo imati dovoljno finansijskog prostora da dovedemo još jednog igrača za maksimalni ugovor. Rob (Pelinka) i ja samo imali jednu strategiju, ali ju je Lebron pokvario njen deo. Ipak, ostajemo disciplinovani i nadamo se da ćemo uskoro biti ekipa koja će moći da se bori za prstenove", dodao je Džonson.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
22.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve