Kriminal
01.05.2018. 09:49
R.E/blic.rs

PET METAKA U MMA BORCA : Sumnja se da je upucan zbog duga

vladimir-j.png

Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac koji je izrešetan juče ujutru oko 7.30 ispred vrtića "Kefalica" u Pančevu, nalazi se na intenzivnoj nezi, uz stalan nadzor lekara. On je pogođen sa pet metaka, saznaje "Blic".

Prema rečima očevidaca, Jovanović je svoje dete ostavio u vrtiću, i kada je izašao i krenuo ka svom automobilu, jedno vozilo se zaustavilo i iz njega je izašao napadač sa kapuljačom. Napadač je u MMA borca ispalio veliki broj metaka.

Jovanović je upucan pao na parkirani beli automobil koji je u pucnjavi oštećen. Na vozilu su ostali tragovi krvi upucanog MMA borca. Do svog automobila, inača e"mercedesa" s klase nije stigao.

Kako nezvanično saznaje "Blic", Jovanović je ranije privođen zbog tuče i ugrožavanja sigurnosti, ali se, prema rečima meštana, bavio i davanjem novca na kamatu, te se pretpostavlja da je upucan zbog novčanog duga.

Nedavno je otvorio svoju menjačnicu u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice u Pančevu.

Prema nezvaničnim informacijama, on se poslednjih godinu dana primirio i okrenuo sportu.

Stanari koji žive u blizini vrtića kažu da su rano ujutru čuli osam ili devet pucnjeva.

- Pomislila sam da neko slavi, da se rodilo dete, ali kad sam izašla napolje videla sam puno policije - priča jedna komšinica.

Maradona je rođen 1989. godine u Pančevu. Sa sedam godina zvanično postao član Fudbalskog kluba "Borac", a u 17 godini počeo je da trenira ultimat fajt. Poslednju borbu imao je 7. aprila, a uskoro je trebalo da se takmiči u Slovačkoj. Član je kluba Car Dušan Silni.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
17°C
28.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve