DRŽAVNI SEKRETAR SAŠA GAJOVIĆ: Čestitke Ekspresu na originalnosti i kvalitetu

DRŽAVNI SEKRETAR SAŠA GAJOVIĆ: Čestitke Ekspresu na originalnosti i kvalitetu

Aleksandar Gajović, državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja i Ivana Milović, direktor marketinga Ekspresa


Državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Aleksandar Gajović posetio je juče štand Ekspresa na Trećem sajmu informisanja, komunikacija i medija “Media market”, koji se održava u Hali 3 Beogradskog sajma do 29. oktobra.

Ekspres, sajam medija Sasa Gajevic 5Gajović je čestitao Ekspresu na, kako je rekao, brzoj i uspešnoj ekspanziji na srpskom tržištu medija u prethodnih godinu i po dana. On je ocenio da se Ekspres pre svega ističe po originalnim i odlično ilustrovanim naslovnim stranama, upečatljivim naslovima, ali i kvalitetnim sadržajem.

Gajović je prethodno, govoreći na otvaranju Sajma, na kojem učestvuje 80 medija iz Srbije i jedan iz Hrvatske, rekao da je “Sajam prava berza ideja, to je prilika da se predstavnici medija okupe, razmene mišljenja i iskustva, da se iz svega toga uzme ono najbolje jer samo tako možemo da se razvijamo kao profesija i društvo”.

Ekspres, sajam medija Sasa Gajevic 3On je naveo da bi baš iz tog razloga bilo dobro da se predstavnici medija češće sastaju kako bi se čuli njihovi stavovi, mišljenja i različitosti.

Državni sekretar je izrazio zadovoljstvo što na jednom mestu mogu da se vide predstavnici elektronskih, štampanih i medija zasnovanih na svim drugim platformama.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar