Mediji
25.10.2017. 16:07
R.E.

DRŽAVNI SEKRETAR SAŠA GAJOVIĆ: Čestitke Ekspresu na originalnosti i kvalitetu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Aleksandar Gajović posetio je juče štand Ekspresa na Trećem sajmu informisanja, komunikacija i medija "Media market", koji se održava u Hali 3 Beogradskog sajma do 29. oktobra.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Gajović je čestitao Ekspresu na, kako je rekao, brzoj i uspešnoj ekspanziji na srpskom tržištu medija u prethodnih godinu i po dana. On je ocenio da se Ekspres pre svega ističe po originalnim i odlično ilustrovanim naslovnim stranama, upečatljivim naslovima, ali i kvalitetnim sadržajem.

Gajović je prethodno, govoreći na otvaranju Sajma, na kojem učestvuje 80 medija iz Srbije i jedan iz Hrvatske, rekao da je "Sajam prava berza ideja, to je prilika da se predstavnici medija okupe, razmene mišljenja i iskustva, da se iz svega toga uzme ono najbolje jer samo tako možemo da se razvijamo kao profesija i društvo".

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
On je naveo da bi baš iz tog razloga bilo dobro da se predstavnici medija češće sastaju kako bi se čuli njihovi stavovi, mišljenja i različitosti.

Državni sekretar je izrazio zadovoljstvo što na jednom mestu mogu da se vide predstavnici elektronskih, štampanih i medija zasnovanih na svim drugim platformama.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
20.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve