Scena
05.03.2018. 17:02
Kristina Kecman, Foto: Promo

GROZNICA SUBOTNJE VEČERI UŽIVO: Migosi i Čarls Barkli zajedno nastupali, hip-hop grupa stiže ovog leta na Petrovaradin

migos-snl.png

Hip-hop i košarka su protresli publiku u subotu uveče, kada su Migosi i Čarls Barkli nastupili zajedno u emisiji "Subotom uveče uživo", koju prati preko 10 miliona gledalaca širom sveta.

https://youtu.be/Uvlb_go3oyk

Ovi popularni hip-hoperi ne samo da su zapalili publiku hitovima  "Stir Fry" i "Narcos", već su zajedno sa svojim domaćinom, košarkaškom zvezdom Čarli Barklijem, priredili spektakl i izveli više zabavnih skečeva koje je publika oduševljeno prihvatila.

https://youtu.be/lfAHAgmDwsQ

Salve smeha je izazvao i skeč u kome je legenda košarkaškog terena neuspešno imitirao vokal Ofseta, pevača grupe Migos. Hip-hoperski trio je i ranije nastupao u emisiji "Subotom uveče uživo", kada je sa pevačicom Kejti Peri izveo pesmu "Bon Appetit".

https://youtu.be/-L-xhkOp-RU

Migosi su jedna od najuspešnijih i najpopularnijih grupa hip-hop žanra, a njihove fanove iz Srbije će veoma obradovati da čuju kako će ovog leta na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, u okviru festivala Egzit, imati jedinstvenu priliku da uživo isprate njihov nastup i uživaju u hitovima sa albuma Young Rich Nation, Culture i Cilture II.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
17°C
28.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve