Politika
05.01.2018. 14:05
R.E./Beta

ALEKSANDAR ANTIĆ: Socijalisti su uvek spremni za izbore

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić izjavio je danas da ta stranka smatra da u ovom trenutku Srbiji nisu potrebni vanredni parlamentarni izbori, ali da su socijalisti uvek spremni za izbore.

Povodom napisa u medijima da će u sredu, 10. januara, biti održana vanredna sednica Predsendištva Srpske napredne stranke na kojoj će "definitvno" biti odlučeno da li će u martu zajedno s beogradskim izborima biti održani i vanredni parlamentarni izbori, Antić je rekao da razume to što SNS analizira potrebu za održavanjem vanrednih izbora.

Antić je rekao da analizu koalicionog partnera razume kada se pogledaju aktivnosti opozicije koja želi da stvori atmosferu da se ti izbori i održe.

"Ne trebaju nam izbori. Ako opozicija želi da stvori atmosferu za izbore mi smo spremni", rekao je Antić.

Upitan da li ima utisak da opozicija stvara atmosferu da su neophodni vanredni parlamentarni izbori, Antić je rekao kazao da sa dubokim poštovanjem posmatra sve aktere na političkoj sceni.

"Ponekad imam osećaj da opozicija stvara utisak kao da želi da se izbori održe, a da se u duboko u sebi moli da se izbori ne održe", kazao je Antić.

Antić je rekao da bi SPS, SNS i ostali koalicioni partneri iz Vlade ubedljivo pobedili ako bi i bili raspisani vanredni parlamentarni izbori.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
8°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve