Politika
20.04.2018. 15:23
Tanjug

BRNABIĆ O "SLUČAJU ŠEŠELJ": Nemam predstavu šta još možemo da uradimo, situacija postaje sve bizarnija

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Situacija u vezi "slučaja Šešelj " iz dana u dan postaje sve bizarnija, i ne znam šta Srbija više može da uradi s tim u vezi, kaže premijerka Ana Brnabić, i ističe da je Srbija spremna da nastavi dijalog sa Hrvatskom.

Premijerka je izrazila nadu da će uskoro hrvatski parlamentarci odlučiti da ipak dođu u Beograd i započetu posetu završe.

- Srbija je tu za razgovor i za svaku vrstu gostoprimstva. Ja im stojim na raspolaganju, da nastavimo gde smo stali - rekla je ona, i izrazila zadovoljstvo što je posle tog događaja u Skupštini otvoreno predstavništvo Hrvastke privredne komore u Beogradu.

Odgovarajući na pitanje šta Srbija može da učini da bi Hrvatska bila zadovoljna, Brnabić kaže da "nema predstavu".

- Nemam predstavu šta više možemo da uradimo. Ne znam. Meni situacija iz dana u dan postaje sve bizarnija - navela je ona.

Premijerka je napomenula da sad stižu, kako je kazala, gotovo neverovatne informacije da Hrvatska delegacija nije ništa videla, ništa nije čula.

Podsetila je da je sastanak delegacije srpske skupštine i hrvatskih parlamentaraca bio "fantastičan, jako pozitivan na kojem su dogovorene značajne stvari".

A onda je, kaže, odjednom došla ta odluka da prekinu posetu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve