BRNABIĆ ŽELI ŠTO HITNIJU REKONSTRUKCIJU: Određeni članovi Vlade imaju preveliku ličnu sujetu

BRNABIĆ ŽELI ŠTO HITNIJU REKONSTRUKCIJU: Određeni članovi Vlade imaju preveliku ličnu sujetu


Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je potrebna rekonstrukcija Vlade i da ona želi da taj posao počne što pre i da se što pre završi kako se na bilo koji način ne bi ugrozio efikasan rad Vlade.

“Zato sam zamolila predsednika Srbije Aleksandra Vučića čim se vrati iz Brisela da u najkraćem roku razgovaramo o tome i da se sa njim kao predsednikom najveće partije koja učestvuje u vlasti konsultujem u vezi sa personalnim rešenjima”, rekla je Brnabićeva novinarima prilikom otvaranja prve Digitalne farme u Krivaji kod Bačke Topole.

Kako je istakla, u timu Vlade Srbije postoje određeni članovi kod kojih je lična sujeta prevelika i koji nisu dobri timski igrači.

“Imaju suviše samopromocije i guraju ličnu agendu a ne Vladinu”, rekla je Ana Brnabić i ocenila da je građanima dosta toga i da to može da izgleda “da su građani tu zbog nas a ne mi zbog njih”.

Navela je da je “Vlada tu samo zbog građana i njih ne treba da brine ko se sa kim voli ili ne voli u Vladi i ko se sa kim svađa i najbolje svađa, i to ne treb da zanima građane”.

Na pitanje da kaže na koga je mislila ona je odgovorila da je dovoljno rekla i da je njen prvi kriterijum pri izboru članova Vlade da ima timske igrače koji sve podređuju zajedničkom cilju.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar