ĐORĐEVIĆ ODBIO ĐILASOVU DONACIJU DEČJEM DOMU: “Zloupotreba dece u političke svrhe”

ĐORĐEVIĆ ODBIO ĐILASOVU DONACIJU DEČJEM DOMU: “Zloupotreba dece u političke svrhe”

Foto. OKSANA TOSKIC


Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đordević izjavio je da je on lično odlučio da ne bude omogućeno Draganu Đilasu da donira novac dobijen u sudskom postupku Ustanovi za decu i mlade “Sremčica” jer, kako je rekao, nije želeo da dozvoli da Đilas “zloupotrebu decu u političke svrhe”, prenosi Insajder.

Na pitanje da li smatra da je on zloupotrebio Ministarstvo na čijem je čelu u političke svrhe jer nije dozvolio donaciju, Đordević je naveo da je to njegovo pravo i da Đilas, ako želi, donaciju može da uplati anonimno.

“Kada bi neki kriminalac ili tajkun uplatio novac, vi biste me odmah napali zbog toga”, odgovorio je Đordević.

Tim Dragana Đilasa iz kompanije “Multicomgroup” obratio se Ustanovi za decu i mlade “Sremčica”, u kojoj borave deca sa smetnjama u razvoju, da bi im u susret novogodišnjim praznicima donirali 280.000 dinara koje je Đilas dobio nakon suđenja s medijima.

Međutim, nakon dve nedelje čekanja, iz pomenutog dečjeg doma stigao je odgovor da Ministarstvo za rad i socijalna pitanja nije odobrilo ponuđenu donaciju “Multicomgroup”-a.

2 komentara

Dodajte komentar
  1. 2
    deki

    Još jedan niko i ništa koji misli da može da bude sve. Šta bi bio u budućoj vladi, ministar zdravlja ili prosvete, ovaj Jorgovankin šofer.

+ Ostavite komentar