DRAGAN MARKOVIĆ PALMA PORUČIO: JS nikada neće glasati za istopolne brakove i nezavisno KiM

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA PORUČIO: JS nikada neće glasati za istopolne brakove i nezavisno KiM

Foto: Nemanja Jovanović


Lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, ponovio je da ta stranka u Skupštini nikada neće glasati za kosovsku nezavisnost i istopolne brakove.

– Porodica je osnovni stub svega u ovoj državi i nikada nećemo u parlamentu glasati za tako nešto –  izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u Kragujevcu obraćajući se izbornoj skupštini podmlatka Jedinstvene Srbije za grad Kragujevac.

Takođe, Jedinstvena Srbija, kazao je, nikada neće glasati za nezavisno Kosovo.

– Uvek ćemo glasati za ono što je korist za građane i državu Srbiju. Mi se borimo da mladi ljudi ne odlaze u inostranstvo. Na ekskurziju da, ali da se vrate i žive i rade u Srbiji, jer Srbija je najlepša država za mlade ljude. Jedinstvena Srbija ima na današnji dan učlanjenih 52 000 omladinaca u celoj Srbiji – rekao je Marković.

On je najavio da će u Jagodini , od 29. maja do 5. juna boraviti preko 2.000 bajkera, članova moto grupe „Anđeli pakla” iz celog sveta, a povodom održavanja godišnjeg skupa moto grupe Hels Angels, koji će ove godine biti održan u tom gradu.

Marković je objasnio da bajkeri nisu ljudi, kako to neki žele da pokažu, koji razbijaju i lome, već da među njima ima 15 milijardera, 300 vlasnika velikih firmi, a njih 120 zapošljava po 1.500 radnika u svojim kompanijama.

– Oni dolaze sa ženama i sa decom. Jagodina će u to vreme predstavljati Srbiju za ceo svet. Oni imaju prijatelje u celom svetu i više stotina miliona društvenih mreža čuće za Jagodinu – rekao je Markovi u Kragujevcu.

Inače, skupštini podmlatka JS je prisustvovalo 500 omladinaca, a za predsednicu Gradskog odbora podmlatka JS izabrana je Tina Jovanović, student treće godine Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar