Politika
17.03.2019. 19:15
R.E./Beta

Gojković: Lideri SzS gube podršku i onih građana koji su učestvovali na protestima

maja-gojkovic-13.jpg

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković saopštila je danas da se lideri Saveza za Srbiju služe "fašističkim metodama" i da napadom na medije i institucije žele da izazovu haos na ulicama, jer su svesni da gube podršku gradjana, čak i onih koji su učestvovali u protestima.

"Oni koji zagovaraju politiku vešala i testera i koji su opljačkali državu i sada žele da se vrate metodama mimo izborne volje gradjana, moraju da znaju da ne mogu ovako uplašiti legalno i legitimno izabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića", navela je Gojković.

Prema njenim rečima, to što izazivaju nasilje na dan kada se obeležava 15 godina od progroma Srba na Kosovu i Metohiji, pokazuje da lideri Saveza za Srbiju rade u "nekim svojim ličnim interesima, a suprotno interesima građana i države Srbije".

"Pozivam sve nadležne organe da procesuiraju i, u skladu sa zakonom, sankcionišu sve one koji su napali pripadnike MUP-a i sprovodili nasilje i tokom upada na RTS i ispred Predsedništva Srbije", poručila je Gojković.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
16°C
20.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve