Politika
26.09.2018. 16:58
B92

"GOOD PEOPLE": Tramp poručio Brnabićevoj - Srbi su dobar narod

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Prema pisanju beogradskih medija, američki predsednik Donald Tramp je, u kratkom razgovoru s premijerkom Anom Brnabić, rekao da su Srbi dobar narod.

Brnabićeva je naime zahvalila predsedniku SAD na promeni odnosa aktuelne administracije u Vašingtonu prema Srbiji i razumevanju za stavove naše zemlje po pitanju KiM, a prvi On je na to, bar kako pišu mediji, uzvratio rečima - Srbi su dobar narod.

Predsednica Vlade je u ponedeljak veče prisustvovala tradicionalom prijemu koji predsednik SAD priredjuje uoči početka Generalne debate u Skupštini UN, a u četvrtak će se obratiti predstavnicima zemalja članica.

Kako "Novosti" prenose, Amerika je spremna da se kosovsko pitanje "preispita" i ako Beograd i Priština postignu dogovor, oni će ga prihvatiti. "Blic" takođe prenosi da je Tramp i lično potvrdio promenu američke politike prema kosovskom pitanju i relaksiranje odnosa prema srpskoj strani.

List navodi da je predsednica Vlade u kratkom i srdačnom razgovoru zahvalila Trampu na promeni stava njegove administracije po pitanju Kosova, na šta joj je on kratko poručio : "Good people".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve