Vesti
21.03.2016. 09:09
ekspres

Koalicija SPS - JS započela kampanju u Novom Sadu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kampanju započinjemo u Novom Sadu jer želimo da svima bude jasno da je Vojvodina autonomija u Srbiji, a ne protiv Srbije - poručio je lider SPS Ivica Dačić u nedelju u "Spensu" na predizbornoj konvenciji Koalicije SPS - JS.

Uz burno odobravanje pristalica, Dačić je rekao da je SPS od devedesetih godina preživeo veliku transformaciju i da je "uvek bio tu kada je bilo teško".

- Znate li da je danas godišnjica Ajnštajnove teorije relativiteta? - upitao je. - E, pa slobodno možemo da kažemo da je sve relativno, samo su socijalisti tu već 26 godina.

Predsednik JS Dragan Marković kazao je da, kao što je u Jagodinu doveo strane investitore, isto to može da učini i za gradove u Vojvodini i celoj Srbiji.

- Srbija boluje od bele kuge, i zato ću se založiti da majke koje ne rade imaju ista prava kao zaposlene - rekao je Palma, dok je penzionerima obećao besplatne lekove.

Palma je najavio da će u jagodinskom muzeju 23. marta biti otkrivena Putinova voštana figura koja predstavlja znak zahvalnosti Rusiji za svu pomoć srpskom narodu, ali i želju za intenzivnijom privrednom razmenom dveju zemalja.

Dušan Bajatović, kandidat SPS za predsednika Pokrajinske vlade, nazvao je Vojvodinu "severom Srbije".

- Kada govorim o poljoprivredi, veoma je važno da 2017. bude produžena zabrana prodaje zemlje strancima - poručio je Bajatović.

Predsednik SPS Republike Srpske Petar Đokić rekao je da je RS živi već 21 godinu zahvaljujući viziji socijalista. Predsednik komunističke partije Joška Broz poručio je da se u vreme njegovog dede Tita živelo bolje.

(Večernje novosti)

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
8°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve