Politika
27.10.2018. 15:52
R.E./Beta

MAJA GOJKOVIĆ: Ambasador vređao, a potpresednica Vlade samo stajala tamo i nije rekla ni jednu reč

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ponovo je u razgovoru za Prvu TV govorila o tome šta zamera Zorani Mihajlović.

"Meni nije toliko problematičan ambasador koji je izvredjao Srbiju usred zgrade Vlade nego potpredsednica Vlade koja je stajala tamo i nije rekla nijednu reč. Meni je to veća uvreda nego uvreda jednog ambsadora koji je zaboravio na trenutak koja je njegova misija. Ona je trebalo da reaguje, da stane za mikrofon i odgovori, tako kako je Ana Brnabić uradila narednog dana usred američke fabrike Filip Moris", navela je ona.

Na pitanje šta zamera ministarki i potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović, Gojkovićeva je navela da joj "generalno ne zamera ništa, sem tog konkretnog čina".

"Zorana je kao potpredsednica partije u kojoj sam i ja, uvela jedan manir da možeš slobodno da kažeš šta god želiš bez obzira da li si se konsultovao u stranci i da li su to stavovi većine ili nisu. Smatram da nije primereno da ne odgovori na vredjanje ambasadora usred Vlade, a da vi stojite kao ikebana pored. I to je moj stav i ja ću to ponoviti ako želi da čuje to", dodala je Gojković.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
9°C
02.03.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve