Politika
11.10.2018. 14:11
R.E./Beta

MAJA GOJKOVIĆ: Izmišljotina je da se specifične i skupe namirnice nabavljaju za parlament

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da se za potrebe parlamenta ne nabavljaju skupocene i specifične namirnice, kako to poslednjih dana pojedini mediji pišu i istakla da se protiv parlamenta vodi hajka i da zna ko ju je inicirao.

"To je neprimerena kampanja protiv skupštine i svih poslanika i očekivala sam da svi zajedno reagujemo na to, jer svako malo dete kada pročita šta se piše može videti da javne nabavke vode zajedničke službe Srbije i da skupština nikakvih saznanja ni dodirnih tačaka nema sa tom nabavkom", rekla je Gojković na sednici parlamenta odgovarajući na pitanje poslanika Nove stranke Zorana Živkovića.

Ona je kazala da "ima sumnje" ko je inicirao čitavu hajku i da će sa tom osobom razgovarati kada dodje u parlament.

"Ovi koji vode hajku neka dodju i neka pojedu sve to o čemu se piše da smo mi naručili i da mi jedemo i da se bahatimo. Slobodno evo mi ćemo platiti svi zajedno te ručkove. Slobodno neka dodju i neka se posluže tim budjavim sirevima", rekla je Gojković.

Ona je negodovala i zato što skupštinska informativna služba nije reagovala na medijske natpise po kojima ispada, kako je navela, da se u Skupštini "samo sedi, jede i bahati se".

"Dosta je bilo sa takvim odnosom prema parlamentu u medijima, da ne pišu o nama šta radimo, nego stalno neke budalaštine izmišljaju i afere koje ne postoje", dodala je Gojković.

Ona je inače to saopštila pošto ju je Zoran Živković pitao zbog čega se nabavljajaju specifične namirnice i zašto nije parlament obavestio javnost da je to naručio neko drugi i za neke druge namene, a ne za parlament.

Gojković je rekla i da je "molila boga" da neko od poslanika pokrene to pitanje kako bi ona mogla da da odgovor.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
30°C
14.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve