MARKO ĐURIĆ: Specijalci na jezeru Gazivode zbog posete Tačija

MARKO ĐURIĆ: Specijalci na jezeru Gazivode zbog posete Tačija

Foto: YouTube screenshot


Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da su “albanske paravojne formacije” maskirane i sa dugim cevima “napale i zauzle” Gazivode kako bi predsednik Kosova Hašim Tači mogao da poseti to jezero.

Đurić je novinarima u Vladi Srbije rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izdao naredjenje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i načelniku Generalštaba VS Milanu Mojsiloviću da podignu na najviši nivo borbene gotovosti svoje institucije – policiju i vojsku.

“Srbija obaveštava domaću i međunarodnu javnost da su specijalne jednice, paravojne, maskirane i sa dugim cevima napale i zauzele jezero Gazovde da bi omogućile Tačiju i njegovim brojnim pratiocima da poseti jezero”, kazao je Đurić.

Dodao je da Tači i njegovi “naoružani teroristi” zauzeli jezero da bi mogli da se šetaju i slikaju i voze po jezeru Gazivode.

Đurić je kazao da je na posebnoj lokaciji u toku sastanak Vučića sa načelnikom Generalštaba VS i drugim predstavnicima bezbednosnih struktura.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar