Ministri: Ana Brnabić nije ponudila ostavku, u Vladi nema sukoba zbog gej slikovnica

Ministri: Ana Brnabić nije ponudila ostavku, u Vladi nema sukoba zbog gej slikovnica


Ministri odbrane i rada Aleksandar Vulin i Zoran Djordjević demantovali su danas navode u medijima da je premijerka Ana Brnabić ponudila svoju ostavku i dodali da u Vladi Srbije nema sukoba.

Vulin je nakon skupa “Balkan -zona mira, razumevanja i dogovora” kazao novinarima da se na sednici Vlade to nije desilo i da Ana Brnabić nije ponudila ostavku.

“Svaki ministar ima svoje mišljenje kao i predsednica vlade, ali imamo pravo samo na jednu politiku, a to je politika očuvanja državnog jedinstva, prosperiteta. Sve ostale razmirice, različiti pogledi na svet, pa svi ih imamo, tako da ovome ne bih pridavao značaj”, kazao je Vulin u hotelu “M”.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračaka i socijalna pitanja Zoran Đordjević rekao je da u Vladi Srbije nema sukoba i da se njen kvalitet zasniva na odlukama koje se demokratski donose.
“Da li mislite da postoji sukob u Vladi i da bi predsednica koja vodi Vladu zbog sitnih i različitih mišljenja nudila ostavku. Vlada je iznad svega toga”, kazao je Đordjević.

Večernje novosti objavile su danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbio ostavku koju je u petak ponudila premijerka Ana Brnabić posle sednice Vlade Srbije, zbog polemike o tvitu ministra Nenada Popovića u kojem je izneo diskriminatorske stavove o LGBT populaciji.

Prema navodima Večernjih novosti, u otvoreni verbalni sukob Ane Brnabić i Nenada Popovića umešale su se i ministarke Zorana Mihajlović i Jadranka Joksimović otvoreno braneći kolegu, posle čega je premijerka ponudila ostavku.

NE PROPUSTITE:

PRVA GEJ SLIKOVNICA USKORO I NA SRPSKOM: Kako izgleda život mališana sa dve mame i dve tate!

PRITUŽBA PROTIV POPOVIĆA: Gej lezbejski info centar tuži ministra zbog tvita

PREMIJERKA: Popović izjavom o LGBT uvredio deo građana za koje radi, razgovaraću sa njim

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Dr Miggyy

    Da li premijer(ka) ponudila ostavku ili nije je pominjala, manje je bitno. Kod nas kao da su ostavke zabranjene, a funkcije traju do iznemoglosti funkcionera ili stranke. Lupetanje Vulina i Đorđevića da nije nuđena ostavka, a novine prenose informaciju da jeste, manje su bitne, bitno je da ima podele u Vladi, a kako funkcioniše bolje da je nema. U svakom slučaju u zemlji vlada jedan čovek i on je predsednik, premijer, ministar, policija, sudstvo, vojska, privreda i kompletne prirode zemlje. Ostali funkcioneri i statisti samo klimaju glavom i uvlače se vođi, koliko mogu i koliko on izdrži, u zadnjici. Deca nek nam se uče na dečijoj gej slikovnici?

+ Ostavite komentar