Politika
10.09.2018. 13:49
Beta

"NEĆEMO VIŠE O TOME": Gradonačelnik Niša na poslu nakon jučerašnjeg incidenta na prelazu Merdare

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Prvi čovek Niša Darko Bulatović pojavio se na poslu, uprkos povredi nadlaktice ruke koju je zadobio u incidentu na administrativnom prelazu Merdare u nedelju, saznaje agencija Beta od njegovih najbližih saradnika.

"To što se dogodilo, dogodilo se. Nećemo više time da se bavimo", kazali su u Gradskoj kući.

Bulatović je sinoć otpušten iz Kliničkog centra, nakon što mu je tokom dana sanirana povreda ruke i urađena kompletna dijagnostika jer se prilikom prijema žalio na bolove u predelu glave, vrata i ekstremiteta.

Prema nezvaničnim informacijama, Bulatović je povređen na graničnom prelazu Merdare, u noći između subote i nedelje, nakon što je zaobišao kolonu šlepera i sa svojim stranačkim kolegom Milošem Sekulićem pokušao da pređe administrativnu liniju.

Kosovski policijaci koji obezbeđuju prelaz, prema takođe nezvaničnim informacijama, povredili su Bulatovića tako što su ga najpre odgurnuli na automobil, a potom mu uvrtali ruku.

Policija Kosova je saopštila da je gradonačelnik Niša Darko Bulatović novčano kažnjen u subotu uveče zbog nepoštovanja pravila prolaska granice i naredbi policije na Merdaru, i da nije bio povređen.

U saopštenju kosovske policije se navodi da je Bulatović priveden u stanicu policije u Podujevo i kažnjen sa 150 evra, zbog toga što nije poslušao naređenje policajaca da se vrati na začelje kolone koju je pretekao sa svojim stranačkim kolegama.

Bulatović se za sada nije oglasio povodom incidenta na Merdaru.

On je putovao na Kosovo kako bi pratio posetu predsednika Srbije Aleksandra Vućića.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve