NEKI NOVI PRELETAČEVIĆI: Izdata lična karta na ime Ljubiša Preletačević Beli

NEKI NOVI PRELETAČEVIĆI: Izdata lična karta na ime Ljubiša Preletačević Beli

Foto: YouTube screenshot


Nevladine organizacije CeSid i CRTA, koje kao posmatrači prate sednice Gradske izborne komisije, saopštile su na svojim tviter nalozima da je lična karta Ljubiše Preletačevića Belog, potpisnika saglasnosti da bude nosilac izborne liste, izdata 21. februara 2018. godine, kao i da je saglasnost overena kod notara sinoć u 20:58.

“Neki novi čovek imena Ljubiša Preletačević postao danas, dao saglasnost, aneksirao i to je to”, naveo je Bojan Klačar iz Crte na svom Tviter nalogu.

CeSid je objavio na svom tviteru i rezultate glasanja u Gradskoj izbornoj komisiji:

Izborna lista “Ljubiša Preletačević BELI – Zato što volimo BELOVGRAD” proglašena je sa 22 glasa “za”, 7 glasova “protiv”, uz 2 uzdržana.

Samo dan ranije, Upravni sud je oborio listu Ljubiše Preletačevića Belog za gradske izbore u Beogradu, uz obrazloženje da nisu ispunjeni uslovi da se lista proglasi, a jedna od zamerki odnosila se upravo na ime nosioca, jer je  pravo ime Belog – Luka Maksimović.

Prema pisanju Blica, lista je oborena na osnovu žalbe Miloša Adamovića iz Zemuna. Kako se navodi, najverovatnije je reč o funkcioneru Socijaldemokratske unije i kandidatu na listi “Ne davimo Beograd”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar