Politika
15.12.2017. 12:52
R.E./Beta

OŠTRA POLEMIKA DUŠANA VUJOVIĆA I SAŠE RADULOVIĆA: Ministar nakratko napustio sednicu skupštinskog odbora

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ministar finansija Srbije Dušan Vujović i lider "Dosta je bilo" Saša Radulović danas su oštro polemisali na zajedničkoj sednici dva skupštinska odbora zbog čega je ministar nakratko napustio sednicu.

Pošto je Vujović predstavio program ekonomskih reformi Srbije od 2018-2020. godine, Radulović je rekao da je prezentacija nepotpuna i zamerio što članovi Odbora za finansije i Odbora za evropske integracije nisu dobili tu prezentaciju pre početka sednice. ; Istakao da iz prezentacije nije ništa moglo da se sazna o strukturnim reformama i kritikovao državni budžet za narednu godinu, ponavljajući da su uštede postignute "zavlačenjem ruke u džepove gradjana".

Vujoviću je kazao da ne treba da sedi s predsedavajućim odobora, već u klupi i da govori za govornicom, što je Vujović i učinio, a potom tokom daljeg izlaganja Radulovića rekao da "neće da trpi šikniranje".

"Zašto opstruišete sastanak, neću da dozvolim da me šikanirate, ovo nije mesto za replike", rekao je Vujović i napustio sednicu na desetak minuta.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve