Politika
24.09.2018. 13:23
B92

RADOJIČIĆ: Zadovoljan sam svojim radom, respekt za Vesića

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je zadovoljan svojim radom na poziciji gradonačelnika.

On je rekao i da se za ovo vreme, koliko je na tom mestu, značajno upoznao sa sistemom grada.

"S obzirom da sam na ovo mesto došao kao čovek koji nije iz politike, da radim 24 sata dnevno, upoznao sam se sa sistemom i učestvujem značajno u radu. Mislim da idem u dobrom pravcu, trudim se da stalno budem na poziciji običnog čoveka građanina, da zaštitim njegov interes i da u krajnjoj instanci doprinesem u tom pravcu", rekao je Radojičić na pitanje novinara kako bi ocenio sopstveni učinak za protekla tri meseca, koliko je na mestu gradonačelnika.

Upitan o kritikama opozicije da se ne pojavljuje tako često na javnim događajima i da to češće čini njegov zamenik Goran Vesić, Radojičić je rekao da će zlonamernih uvek biti i da smatra da broj izlazaka pred kamere ne pokazuje koliko ko radi.

"Mislim da Goran Vesić radi izvanredno i da je vrlo operativan. Njegovo angažovanje je za veliki respekt, ali moj sistem rada je drugačiji i mislim da broj izlazaka pred kamere ne govori o tome koliko sam angažovan i koliko želim da pomognem Beogradu", rekao je Radojičić.

Gradonačelnik je prethodno govorio na otvaranju direktorske i ekspertske konferenciji Centra javnih službi za zapošljavanje zemalja jugoistočne Evrope.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve