Politika
23.01.2018. 15:41
R.E./N1

VESIĆ TUŽIO BALŠU BOŽOVIĆA: Traži milion zbog "duševnih bolova"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Gradski menadžer Goran Vesić tužio je predsednika beogradskih demokrata Balšu Božovića na ime naknade nematerijalne štete u iznosu od milion dinara.
Kako navodi N1, Vesić je uputio tužbu i traži nadoknadu za "pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda".

Vesić je podneo tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu zato što ga je, kako navodi, Božović "javno uvredio, osramotio i ocrnio" kada je izjavio da je veoma važno da gradska vlast objasni šta se dešava sa budžetom za 2018. godinu i da "očekuje da tužilaštvo Sinišu Malog i Gorana Vesića, zajedno sa jelkom, pošalje da Novu godinu slave u Centralnom zatvoru".

Podseća se i da je javnost burno reagovala pošto je portal Pištaljka otkrio da je jelka na centralnom gradskom trgu u Beogradu plaćena 83.000 evra.

"Gradonačelnik Siniša Mali je najavio da će ugovor o nabavci biti momentalno raskinut, a nakon toga kompanija "Kip lajt" koja je trebalo da zaradi na nabavci jelke saopštila je da je spremna da sporazumno raskine ugovor sa Gradom Beogradom o nabavci novogodišnje jelke i da je pokloni Beograđanima. Grad Beograd od firme Kip Lajt godinama unazad kupuje prazničnu rasvetu", dodaje N1.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
15°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve