Vesti
11.10.2017. 09:45
R.E.

VIDEO: Dačić na turskom pevao Erdoganu Osman Agu, pokupio ovacije

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Oduševljeni gosti  u sali su dok je Dačić uz muziku pevao Osman Aga na čelu sa predsednikom Turske, aplaudirali, dok se predsednik Vučić valjao od smeha

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sinoć je ponovo briljirao pevajući u Domu garde u Topčideru tokom svečane večere u čast turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana.

 

Sırbistan Başbakanı Ivitsa Dačić’in yorumuyla Osman Aga. #Erdoğan #Serbia #Turkey pic.twitter.com/mWx8Z13rcB

— Murat KINACI (@kinacimurat) October 10, 2017

Dačić se tokom svečane večere ponovo latio mikrofona i zapevao u blizni stola za kojim su  sedeli Erdogan i njegova supruga Emina, kao i srpski predsednik Aleksandar Vučić sa svojom suprugom Tamarom, "Osman Aga" na turskom jeziku.

Oduševljeni gosti  u sali su dok je Dačić uz muziku pevao Osman Aga na čelu sa predsednikom Turske, aplaudirali, dok se predsednik Vučić valjao od smeha.

Inače sinoć na svečanoj večeri predsednici Srbije i Turske razmenili su poklone - Vučić je Erdoganu poklonio ćilim, a Erdogan Vučiću bicikl i šah.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Podsetimo predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče na zajedničkoj konferenciji sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom da Srbija oseća Tursku kao prijatelja.

"Nije ovo 1389. godina, kako neki misle, već je ovo 2017. godina. Želimo najbolje moguće odnose sa Turskom, naši odnosi su značajni za interese i budućnost Srbije", rekao je Vučić.

Inače, turski predsednik nalazi se u dvodnevnoj poseti Srbiji, stigao je u ponedeljak uveče, kada je bio gost predsednika Vučića, a zvanični deo njegove posete počeo je u utorak.

Naime, ovo nije prvi Dačićev nastup. Ostaće upamćen po pesmi Miljacka koju je zapevao krajem februara 2012 u Briselu.
https://youtu.be/WXFOP5ISXxQ

Takođe ostaće i upamćen njegovo izvođenje napolitanske pesme O sole mio na inaguraciji predsednika Vučića juna ove godine.
https://youtu.be/vCsfwgkLmsY

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
10°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve