(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK OTVORENIH PRETNJI DODIKA NA MITINGU U GACKOM: “Ko glasa za opoziciju izbacićemo ga sa posla”

(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK OTVORENIH PRETNJI DODIKA NA MITINGU U GACKOM: “Ko glasa za opoziciju izbacićemo ga sa posla”

foto: Nemanja Jovanović


Uoči opštih izbora u Bosni i Hercegovini, poruke političara postaju sve oštrije i prelaze sve granice. To je, konkretno, slučaj sa Miloradom Dodikom, predsednikom Republike Srpske, koji je zapretio glasačima da će ostati bez posla ukoliko glasaju za opoziciju.

Ono što mnogi političari na ovim prostorima rade krišom, Milorad Dodik čini otvoreno. On je kao kandidat za člana Predsedništva BiH na jednom predizbornom skupu u hercegovačkom mestu Gacko rekao biračima kakve će posledice da snose ukoliko glasaju za protivničku SDS i njenog kandidata Vukotu Govedaricu.

– Nemoj slučajno, tko je zaposlen u Gacku, da glasa za Govedaricu i SDS. Izbacićemo vas s posla! A vas molim, koga vi vidite da glasa, samo mi javite. Ja ću ga izbaciti – zapretio je Dodik.


On se zatim obratio i jednom direktoru koji je bio na skupu.

 – Direktore, nemoj biti tako ozbiljan. Ja ti otvoreno kažem – neću više da ih gledam – rekao je Dodik.
 Na skupu je inače bila i premijerka Republike Srpske i članica Dodikove partije SNSD Željka Cvijanović, koja je i kandidat za naslednika Dodika na funkciji predsednika RS i protivkandidat Govedarici. Dodik je od prisutnih članova i simpatizera dobio veliki aplauz.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar