VUČIĆ: Naše snage su snažne i spremne da spreče da bilo ko izvrši nekakav napad ili akciju protiv Srbije

VUČIĆ: Naše snage su snažne i spremne da spreče da bilo ko izvrši nekakav napad ili akciju protiv Srbije

foto Marko Djokovic


Naše snage su nesrazmeno snažne u odnosu na potrebu da spreče svaku mogućnost da bilo ko izvrši nekakav napad ili akciju protiv države Srbije, čak i protiv našeg stanovništva koje ne živi samo sa ove strane administrativne linije, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Toliko su nadmoćne, uverljive i ubedljive u svakom smislu, profesionalno i po brojnosti – naglasio je predsednik i dodao da ih ima više nego dovoljno u pojasu prema administrativnoj liniji, da mogu da intervenišu u svakom trenutku.

Vučić je, u Lebanu, odgovarajući na pitanje novinara kako sprečiti upad Albanaca, poput nedavnog u dva kuršumlijska sela, rekao da misli da je reakcija posle tog događaja bila preterana.

Govorimo, istakao je, o lopovima, koji su ušli da kradu po praznim kućama.

 Kao što kažu mladi, tipovali su kuće, znali su da su prazne i ušli da kradu i to je sve – objasnio je on.

Vučić je rekao da treba da se uradi put preko Radan planine, kako bi se povećao broj srpskog stanovništva u pojasu prema administrativnoj liniji, jer tamo žive gotovo samo Albanci.

– Što se naših snaga tiče, one su mnogo više nego dovoljno zastupljene da intervenišu u svakom trenutku. Nesrazmerno su velike u odnosu na potrebu. Ljudi ne treba da brinu – podvukao je on.

Kazao je da se lopovluk dešava svugde i da Srbi Srbima pljačkaju zlatare, kuće.

– Što se tiče albansko-srpskog odnosa nema potrebe za brigu – naglasio je on.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar