VUČIĆ NEGIRAO JEREMIĆEVE NAVODE O REFERENDUMU: “Sve te gluposti slušate svaki dan od tih nesrećnika koji ne znaju šta će sa sobom”

VUČIĆ NEGIRAO JEREMIĆEVE NAVODE O REFERENDUMU: “Sve te gluposti slušate svaki dan od tih nesrećnika koji ne znaju šta će sa sobom”

foto Marko Djokovic


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas navode lidera Narodne stranke Vuka Jeremića da planira da  za 4. novembar raspiše referendum o Kosovu zajedno sa vanrednim parlamentarnim izborima.

Vučić je novinare u Šidu upitao da li je ta informacija Jeremiću “javljena iz katarske ambasade u Berlinu i da li su mu ponovo slali pare ili šta već – javili za 4. novembar”.

“Molim Vas zapamtite. Rekao je 4. novembar. Referendum o čemu? Izbori, kojim povodom? Što se njemu hoće ili se tada vraća iz Njujorka i Irske. Ili stižu opet pare iz neke ambasade.To je sve javio neko – CIA, BIA, MIA. Sve te gluposti slušate svaki dan od tih nesrećnika koji ne znaju šta će sa sobom”, kazao je Vučić.

Jeremić je nedavno izjavio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić planira da za 4. novembar raspiše referendum o Kosovu zajedno sa vanrednim parlamentarnim izborima, na kojima kako je ocenio, “namerava da pokrade kao nikada do sada, očekujući da će zapadni deo međunarodne zajednice od toga okrenuti glavu”.

“Zapadu je potreban potpis Srbije na sporazum koji bi Prištini omogućio članstvo u UN. Vučić planira da okonča pregovore o sporazumu i da onda kaže ‘papir će biti potpisan ako pobedi SNS’. Njega isključivo zanimaju još četiri godine na vlasti i spreman je da se odrekne i Kosova zarad tog cilja”, rekao je tada Jeremić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar