VUČIĆ O SLUČAJU CVETKOVIĆ: Unapred su me optuživali za njegov nestanak, opoziciju ne zanima što je pronađen živ i zdrav

VUČIĆ O SLUČAJU CVETKOVIĆ: Unapred su me optuživali za njegov nestanak, opoziciju ne zanima što je pronađen živ i zdrav

foto Marko Djokovic


Opoziciji ne odgovara što je novinar Stefan Cvetković pronađen živ i zdrav, kazao je danas predsednik Aleksandar Vučić.

“Naravno, ne interesuje njih Cvetković, već samo kako mogu nešto da prikače Vučiću”, rekao je predsednik odgovarajući na pitanje novinara o slučaju Cvetković.

Istakao je da je rasvetljavanje tog slučaja posao tužilaštva i policije i da zbog toga na pres konferenciji nije želeo da ulazi u detalje, ali je govorio jer su njega unapred optuživali za Cvetkovićev nestanak.

“Važno je da je pronađen. Za one osobe koje mi sole pamet, koje idu po balovima i stranim ambasadama, što kažu zašto sam uopšte govorio o tom slučaju, poručio bih im govorio sam zato što ste mene unapred optuživali da sam ubio novinara, iako je bio živ i zdrav”, objasnio je on.

Ukazao je da je Janko Veselinović, kojeg naziva Đilasov potrčko“, pisao da će, ako se ispostavi da je novinar ubijen, leteti Vučićeva glava i ostavke.

“Oni su tužni što je živ i zdrav. Na našim licima videli ste radost što smo ga našli, a na licima nekih samo što niste videli suze. Naše političke protivnike ne interesuje Cvetković, već samo kako mogu nešto da prikače Vučiću”, rekao je on.

Ukazao je na kampanju koju, kaže, vode Đilasovi mediji tvrdeći da je Cvetković nestao zato što je izveštavao o ubistvu Olivera Ivanovića.

“On je izveštavao da se radi o kriminalno mafijaškom ubistvu, koje nema veze sa politikom. Tih laži i besmislica koje iznose na dnevnom nivou nema kraja. Ne možete nikada da pobedite lažima i neistinama. Na svaku besmislicu sam spreman da odgovorim i na dnevnom nivou”, poručuje Vučić.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Dr Miggyy

    Ova država ima mnogo važnija posla od iznalaženja laži i nelogičnosti u ispitivanju “otetog” novinara. Ovim problemom prvo se bavio predsednik, pa ministar i sada direktor policije. Slučaj je opravdao svoje nastajanje, narod se zabavlja nedelju dana, a biće još toga, nažalost. Kako se čini sva istraga, po ovom slučaju, odvija se javno, a rezultati istraživanja biće javno i zaboravljeni. Epilog: šta je bilo-ništa, šta je urađeno-ništa, šta će biti-ništa, kakva bruka-nekakva. Ništavilo!

+ Ostavite komentar