Politika
19.02.2018. 16:36
R.E./Tanjug

VULIN O HAPŠENJU OSMORO STRANACA: Ne želim ovome da pridajem veći značaj nego što jeste, ali ne verujem u slučajnost

vulin-13.jpg

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici Vojne policije, u toku jučerašnjeg i današnjeg dana, lišili slobode osmoro stranih državljana.

Kako je naveo, oni su pokušali da neovlašćeno snimaju vojne objekte ili su pokušali da neovlašćeno ulaze u vojne objekte, gde je ulaz civilima strogo zabranjen.

"Nadležne službe rade na rasvetljavanju svih ovih događaja, i kada budemo doneli odgovarajuće zaključke, obavestićemo javnost. Ne želim ovome da pridajem veći značaj nego što jeste, ali moram da kažem da ne verujem u slučajnost, i da ovako veliki broj stranih državljana i ovako veliki broj upada ili pokušaja upada u prostore koje kontroliše Vojska Srbije odavno nije zabeležen", naglasio je Vulin.

Prema rečima ministra odbrane, građani mogu da budu mirni i pouzdani u svoju Vojsku, jer su svi nadležni organi, kao što se vidi, veoma efikasni, veoma budni i vode računa o bezbednosti vojnih objekata, kao i o bezbednosti svakog našeg građanina, navodi se u saopštenju Ministarstva.

"Sve naše bezbednosne strukture su uključene u rešavanje ovih slučajeva, a vrhovni komandant Vojske Srbije se redovno izveštava", naveo je on.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
21.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve